Obrázek uživatele Napříč.cz

TV deflorace – husarský kousek provokatérů z Napříč

Jednomu z našich zasloužilých členů Napříč se podařilo vniknout do ordinace. A to přímo do Ordinace v růžové zahradě 2 na televizní stanici NOVA.

První z dílů, na kterých se podílel, bude vysílán již v úterý 9. března ve 20:00. Má název „Jdu za láskou“ a jde o 173. díl řady. Spolupracoval zde jako autor scénosledů, které jsou podkladem pro scenáristický tým; ten čítá i zavedená jména jako Ivo Pelant (např. Sněženky a machři, Když se slunci nedaří), Marcel Bystroň (Kabriolet) a další.

Na otázku, zda zanechal v seriálu nějakou nesmazatelnou autorskou stopu, odpovídá: „Například mi jednou ujela myšlenka a do scénky, kdy primář zabaví pacientovi obraz aktu, jsem nadhodil repliku: A máš po pi*i! Všechny takovéto nesmazatelné stopy byly naštěstí zkušeným okem dramaturgie pečlivě smazány a zrevidovány, a proto si i díly, na kterých jsem se podílel, mohou zachovat vysokou a kultivovanou úroveň, na jakou jsou diváci oblíbeného seriálu zvyklí.“

Popřejme proto seriálu, aby si i nadále udržel svých pravidelných, více než dva miliony diváků a připišme si další drobný zářez do zápěstí idey Napříč.