Obrázek uživatele Nikola Linhart

Šokující odhalení! Kápni modrou, Veroniko!

Utajovaný vagínový večírek výboru prcinek Napříč.cz odhalil nečekaná fakta. Slavná, sotva zletilá herečka a modelka Veronika Té (22), vlastnící velmi rozkošnou kulatou prdelku, byla přistižena při zpěvu vulgárních písní! Ale nejen to, náš občasník byl u toho! Odkryli jsme i další pikantnosti o jejím intimním životě.

Tato populární herečka a promiskuitní potvora, působící hned v sedmi divadelních spolcích najednou, se odmítla k věci vyjádřit osobně, očividně si svou ostentativní extrovertnost šetří pouze na ztvárnění svých perverzních hereckých rolí (o tom, že masturbovala na veřejnosti, jste se již mohli dočíst v jednom starším čísle naší pondělní přílohy Neukojitelní), přesto náš utajený a anonymní zdroj může potvrdit její účast na jednom z dalších v řadě privátních večírků Terezy Fouskové (27), která byla již připravena a pro tentokrát si raději kalhotky ani nebrala. Za neobvyklých okolností, prozradila Veronika Té pod rouškou noci veškerá svá tajemství, týkající se jejích trávicích traktů. Veřejné pohoršení vzbudila již svým zpěvem obskurních písní s vulgární tematikou, v té chvíli však přítomné obecenstvo netušilo, jaké další šokující pikantnosti se ještě dozví. Veronika Té se v rámci večírku prý přiznala, že navštěvuje toalety za účelem vylučování! Skutečnost, že zde produkuje pouze tyrkysové výkaly, nepobouřila přísedící natolik, jako její návrh uspořádat kolektivní soutěž opilců ve skládání básní.

Odbor pro mravně závadnou literaturu udělil za tento návrh Veronice Té trest v podobě rektálních čípků, které musí užívat bezkompromisně po každém jídle.

Foto: Archív