Obrázek uživatele Tereza Fousková

Jakub Macák doporučuje na svém blogu Kompost!

Kompost – koncentrovaná porce zábavy (a strachu)

Napravit skutečnost, že jsem již rok nenavštívil divadlo, mělo středeční představení kulturní skupiny Napříč s ekologickým názvem Kompost.

 Nehodlám tu sáhodlouze vypisovat zápletku tohoto divadelního kousku. Spíše bych vám jej chtěl doporučit ke zhlédnutí. Zda-li nemáte v lásce představení dlouhá jak týden před výplatou, bude pro vás Kompost ideální řešení. Byl jsem překvapen (podotýkám že mile), kolik děje se může vecpat do jedné hodiny. Tady opravdu není čas na nudu či hluboké přemýšlení.

Další šanci ke sledování osudu zvráceného rodinného klanu budete mít již za necelý měsíc, a to 16.11.2014 (http://www.napric.cz/rezervace-vstupenek).

Neváhejte a využijte předvečer státního svátku k výletu za kulturou. Vězte, že se rozhodně nebudete nudit. A jako bonus si odnesete více znalostí o zahradničení, než by vám byl schopný předat Přemek Podlaha za 10 let v televizi!

Jakub Macák na: http://me.jakubmacak.cz/post/100738232753/kompost-koncentrovana-porce-zabavy-a-strachu

Napříč.cz dodává, že nejbližší reprízu můžete navštívit již 14.1. 2015 v Kabinetu Múz. Více info na: http://www.napric.cz/content/kompost-lednova-repriza.