OkoloVas.cz ohlašuje erotický psychothriller Romance lehké perverze

29. října v 19:30 hodin se na prknech sklepní scény divadla Husa na provázku odehraje premiéra hry Romance lehké perverze z dílny kulturně občanského sdružení Napříč.cz.

Hra je divadelní adaptací filmového scénáře Roberta Krále, který má také na starost režii hry. Tvůrci uvádí, že se diváci mohou těšit na hru plnou humoru na vlnách perverze, sarkasmu a ironie. V hlavních rolích se představí Jan Scheuer a Veronika Troppová.

"Vladimír, na první pohled spořádaný a slušný člověk, doposud úspěšně skrýval před okolím svou druhou, tu zvrhlejší identitu. Ale co se stane, když jeho choutky a zvrhlosti odhalí jeho manželka, odbornice na gender studia a feminismus?"

trailer:

Kostymérka Tereza Fousková o hře říká následující: „Zvolené téma má divákům otevřít oči. Chceme ukázat, že i lidé, kteří na první pohled působí seriózně a spořádaně, nemusí zrovna takovými být i ve svém soukromí. Je mnoho rodin, které se potýkají ať už s domácím násilím nebo právě naším zvoleným tématem. Lidé kolikrát mají zavřené oči a neuvědomují si, že se může něco podobného dít právě v jejich okolí.“  

Obsazení:
Jan Scheuer – Vladimír
Veronika Troppová – Justýna
Michaela Rokosová – Monika
Adam Mašura – Patrik, Detektiv
Pavel Havelka – Luboš, René
Barbora Beňušová - Juditka
Pavlína Sedlářová – Denisa
Zdeněk Filipec – Pavel

 

Reprízy hry budou probíhat po celý prosinec a následně celý příští rok .Vstupenky lze zakoupit na pokladně divadla Husa na provázku za 120,-, pro studenty poté za 80,-.

Zdroj: http://www.okolovas.cz/clanek-124-Sdruzeni-Napriccz-uvadi-eroticky-psych...