Obrázek uživatele Nikola Linhart

Jenom menší škrábnutí na hypofýze

Divadlo je jako vlastní biotop, a divadelní soubor je jako živý organismus. A teď si představte, že my máme dokonce biodivadelní soubor. Je to taková klouzavá nepolapitelná živá věc, plná zvláštních orgánů, uměleckejch bakterií, básnických střev, dalších menších živých organismů,... Technici se tam míchají s umělci, každý umí všechno, a stejně tak by se dalo říct, že nikdo neumí nic. Jenže tím že všichni umí všechno, to vlastně moc nejde poznat. A když na takovejhle organismus někdo nebo něco šplápne, začne se to mrskat, kroutit a ohánět, trochu jako žížala nebo nějaký jiný neziskový zvířátko. A pak se to, stejně jako ta žížala nějakým způsobem zregeneruje.

Naši jedinečnou primabalerinu, kouzelnou debilní holčičku a roztomilou prcinku Veroniku Troppovou napadla neznámá forma mimozemské formy života. Tato tragická udáslost, kdy naší hérečce narostly dvě hlavy, jí znemožnila, aby svým jedinečným způsobem ztvárnila roztomiloučkou a afektovanou Pink Maggie na čtvrteční repríze Koz a Kvérů 4 v Industra STAGE.

Nut Queen by řekla, že lékaři dnes dokážou zázraky a nechala by Vám na polštáři koňskou hlavu.My museli jednat logičtěji a situaci jsme vyřešili. Po trablích nedělní zkoušky nás už nic nemůže zaskočit. Jsme bio a neumíme se vzdávat bez boje!

Na jevišti přehodí pláště sličná děva a éterická bytost Nikola Linhart, která doposud hrála ve zmiňovaném představení dav. Tato herečka poslední týdny jako stoupající hvězda zdolává po středečních nocích nastavené laťky v PROfiDIVADLE, kde získala hlavní roli aka Helena Součková ve hře Oněgin byl Rusák. 

Její životní výzvu můžete sledovat i vy! Bude schopná odehrát svou roli po pouhých čtyřech dnech samostudia? Čeká celé biodivadlo doživotní zostuzení?