Obrázek uživatele Nikola Linhart

V roce 2022 zase nezahálíme!

I přes naši snahu neupadat k tradici, potřebujeme nějaký ten režim, jinak by to s náma šlo z kopce, a proto jsme se již tradičně sešli po novém roce a vymysleli, co a jak provedeme v roce 2022, no málo toho není!

Divadlo máme nejraději, takže tam jedeme bomby, těšte se na reprízy Nukleární rodiny a zatím ještě teplého z trouby vytaženého Dilema mentálního dálnopisu. Už asi dva roky se snažíme uspořádat derniéru Kompostu, chceme to ve velkým i s afterparty, protože Kompost všichni milujeme a jestli mu máme dát pápá, tak to pak musíme zapít v té nejlepší společnosti, takže buďte ready, derniéru plánujeme na jaro!

Nová hra! Impresário Robert přišel na schůzi se scénářem nové hry. On má těch her po kapsách docela dost a furt je někomu cpe, tak mu říkáme, no dobře Roberte, my si to teda přečteme, noo. Už během prvních minut jsme té hře podlehli, nemůžu vám zatím moc prozradit, ale bude to bombová techno-scifi-flitry-UFO-napříč-věc.

Bude určitě i nový krátký film, nejvíc se nám osvědčil systém natočfilmzačtyřicetosmhodinarychlezasepryčodtoho, takže se uvidíme na 48HFP Brno, jsme ta parta, co dělá vždycky největší bordel.

Chybět nebude divadelní happening, se kterým objedeme pár fesťáku, a protože Open air akce jsou v téhle době jistota, dáme si opáčko loňské povedené akcičky FESTOVNĚ Napříč! Aby těch festivalů nebylo málo, opět nám tu z loňska zůstalo nevybalené překvápko Festival malými formami napříč, který by se měl uskutečnit koncem tohoto roku.

No a sledujte nás určitě dál, protože Noví Kumpáni budou rozhodně koncertovat, Napříč DJ crew pro vás chystá nějaký klubový akcičky, a nově vznikající subskupina Unstoppable moms se vrhají na audiotvorbu!

Takže asi tak...

Za napříčáky sesmolila Nikola

Jo na tý fotce v náhledu nás je jen asi 1/3, jsme hodně fluidní a potkáváme se spíš decentralizovaně, ale ještě jsme tu fotku nikam nedávali, tak ji dám sem.