Obrázek uživatele Nikola Linhart

WTF?! Magoři jedou na kosmírnou výpravu.

Vesmír neexistuje, vědci udělali chybu! Nevěřte nikomu, pouze nám! Kdo jiný může znát nejlépe vznik a historii kosmíru, života a vůbec, než schizofrenická právnička žijící ve studentském squatu, promiskuitně lascivní blogerka bez podprsenky, vysloužilá vrásčitá modelka z Jundrova a nějaký další tajtrdlíci?

Biodivadlo Napříč.cz vede již několik let válku proti spícím divadlům. Letní sezóna patří právě tomuto spolku. Vedení tentokrát vsadilo na médii několikrát zprofanované celebrity, kterými letošní představení obsadilo. Název WTF je zkratkou hravého titulu Whonky Tonky Funky a má být volným pokračováním loňských BBB. Oslovili jsme člena sdružení Mgr. BcA. Roberta Krále, Ph.D., samozvaného režiséra projektu. "V roce 2013 jste na několika festivalech byli diváky označeni za magory, jak se s tím vyrovnáváte a co chcete udělat, aby tomu tak letos nebylo?" "Pokud se na nás lidé nebudou chtít dívat, není to problém, letos budeme rozdávat brýle s neprůhlednými skly." Rozpočet biodivadla však nákup černých brýlí není schopen pokrýt. Sdružení se tedy možnému skandálu opět nevyhne.

Výňatek z vysílání veřejnoprávní stanice absolutně promlčel né tak dávnou ostudnou minulost zmíněných zprofanovaných celebrit. V první řadě je to Veronika Troppová (23!), bývalá herecká star a modelka, dnes již za zenitem. V jejích 23 letech skončila této "hérečce" kariéra sedmnáctiletých rozkošných slečinek. V představení tedy zahraje planetu Zemi, která se svými víc jak 4 miliardami let odpovídá věku Troppové.

Dalším zoufalým krokem při výběru herců bylo obsazení Terezy Firichové a Nikoly Linhart. Obě ženy žijí ve studentském squatu, toto společné soužití zdeformovalo jejich mozky natolik, že již nejsou schopny vést normální život. Zatímco Firichová stále uniká hospitalizaci v psychiatrické léčebně, kam má být uschována pro své sklony stávat se čas od času holubem, létat po bidýlkách a z vysoka kálet na lidi pod sebou, Linhartová pobuřuje okolí svou tendencí obnažovat se za každé příležitosti. Ve stejný den, kdy zveřejnila své nahé fotografie na několika sociálních sítích, byla spatřena jak běhá nahá po hlavní ulici tam a zpátky, a vybírá za to peníze. Obě "dámy" prostřídají hned několik rolí, protože jsou vysoce herecky nestabilní.

V patafyzikálním výkladu kosmíru, života a vůbec dále můžete spatřit lva salónů, oslnivého blonďáka Jana Kutila (známý například ze Závodu Života 2012), mrdače kytar Zdeňka Filipce (známý odevšad), úplně neznámého Jana Machače (neznámý odnikud, kdysi před sto lety měl někde nějakou repliku se syslem) a tomu všemu bude pochlebovat Robert z boží vůle Král.

WTF WTF WTF WTF informace, termíny a další kecy o WTF WTF WTF WTF